به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از گرگان، خانم دوست محمدیان در نشستی که با عنوان «تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی» برگزار شد، بیان کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی نام و یاد مکتب فاطمی و اسلام ناب محمدی را احیا کرد و چگونه زیستن و راه زندگی عزتمندانه را به همه انسان های آزاده آموخت.
وی ادامه داد: گذشت 40 سال از حیات پربرکت انقلاب اسلامی، دستاوردهایی را از قبیل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی و علمی برای این ملت به ارمغان آورد.
استاد مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها گرگان اظهار کرد: گفتار سردمداران انقلاب، شعارهای اصلی آنان در طول مبارزه و نقطه نظرات مردم از جمله مسائلی است که در رسیدن به اهداف انقلاب حائز اهمیت است.
دوست محمدیان در پاسخ به این پرسش که اکنون پس از سرنگونی رژیم طاغوت و برپایی جمهوری اسلامی با هدف گسترش عدالت، معنویت و تأمین سعادت مادی و معنوی، این نظام تا چه حد توانسته به جامعه آرمانی دست یابد؟ گفت: برای دستیابی به این پرسش کلیدی، همه دستگاه ها موظفند با کمک پژوهشگران و اندیشمندان، انقلاب، دستاوردها و آسیب ها را به جامعه معرفی کنند.
وی خاطرنشان کرد: مردم؛ معنویت، استقلال و آزادی را در سایه ی برپایی جمهوری اسلامی می خواستند.
معاون آموزش مدرسه علمیه عالی الزهرا سلام الله علیها اهداف انقلاب را در سه بخش معرفی کرد و عنوان نمود: بخش اول سیاسی و اجتماعی است که در سایه آن ایجاد محیط سالم برای رشد فضایل معنوی، مبارزه با فساد و ارتقاء سطح آگاهی مردم بود.
دوست محمدیان، بخش دوم اهداف انقلاب را احیای دین و معنویت در بعد فرهنگی-اجتماعی دانست و توضیح داد: شهید مطهری در تبیین این بُعد می فرمایند: «معنویت از ارکان واقعی این انقلاب و مایه حیات انسان است».
وی بخش سوم را آرمان های سیاسی شامل سرنگونی نظام ظلم، ایجاد حکومت دینی، حمایت از مستضعفان، توجه به آراء مردم و تقویت سیاست نه شرقی نه غربی دانست.
استاد حوزه خواهران، عامل تحول معنوی مردم ایران را نفس مزکّی حضرت امام خمینی(ره) دانست و اضافه کرد: ایشان همواره همه مردم را به یک نقطه توجه می داد که محور تمام افعال باید خدا باشد.
دوست محمدیان با اشاره به وصیت نامه امام راحل یادآور شد: اسلام و حکومت اسلامی پدیده الهی است که با بکاربستن آن سعادت فرزندان در دنیا و آخرت به بالاترین وجه تأمین می شود و انسان ها به کمال مطلوب می رسند.
وی همچنین در ادامه فرازهای وصیت نامه خاطرنشان کرد: حفظ نظام، اوجب واجبات است یعنی اگر بخواهد نماز و روزه معنا پیدا کند و واقعی باشد، باید این نظام حفظ شود.
انتهای پیام